Gebruik de code op je inlogfolder om van start te gaan
Inloggen
Inloggen
Terug naar shop

Geen producten aanwezig

Login om te bestellen
Afrekenen

Veelgestelde vragen

Welke browser kan ik het beste gebruiken?

Wij raden voor uw veiligheid aan altijd een up-to-date browser te gebruiken zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Windows Internet Explorer versie 9 of nieuwer of Safari.


Ik heb meerdere inloggegevens ontvangen, hoe kan ik deze combineren?
Bij het inlogscherm kunt u meerdere inloggegevens invullen alvorens u inlogt. Als u al bent ingelogd, kunt u gebruik maken van de knop ‘Inloginfolder toevoegen’.

Ik mis een inlogfolder of ben een inlogfolder kwijt geraakt, hoe kan ik deze alsnog krijgen?

Vraag als eerste na op school of daar nog inlogfolders zijn. Mocht er op school niets meer zijn, kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Geeft u zoveel mogelijk informatie door, zoals de naam van de fotograaf, de website waar u zou kunnen inloggen, de schoolnaam en groep en/of eventuele inloggegevens die u nog wel heeft. Wij gaan dan met behulp van de fotograaf uw gegevens proberen te achterhalen.

Inloggen lukt niet, wat nu?

Controleer goed of u de juiste gegevens invult, in het geval van bijvoorbeeld een typefout worden de velden rood omrand. Let op: het wachtwoord gebruikt geen hoofdletters. (denk hierbij aan het uitschakelen van de ‘Caps Lock’ toets op uw toetsenbord).

Indien het nog steeds niet lukt, neem dan contact op met onze helpdesk en geeft door welke gegevens u gebruikt en via welke website u volgens de inlogfolder moet inloggen. Wij zullen u dan verder helpen.

Hoe lang blijven de foto’s online beschikbaar?

De foto’s blijven meerdere jaren na uitreiken van de inlogfolders online beschikbaar.

Kan ik vaker inloggen / bestellen met dezelfde inloggegevens?

U kunt, zolang de foto’s online beschikbaar zijn, zo vaak als u wilt inloggen en bestellen. Ook kunt u de gegevens aan, bijvoorbeeld, opa’s en oma’s doorgeven, zodat zij zelf kunnen bestellen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd kan variëren van 1 tot 5 werkdagen, dit is afhankelijk van de door u bestelde producten.

De genoemde werkdagen zijn de productiedagen die wij nodig hebben om het product te produceren. De order wordt verzonden, zodra de gehele order klaar is.

  • Fotoprints: 2 werkdagen

  • Canvasdoeken, Gadgets en Print-to-Plate producten: 5 werkdagen

  • Crystal Cubes: 3 weken

Na deze productietijd wordt de order zorgvuldig verpakt en verzonden. Afhankelijk van het product gaat de verzending via postNL of door onze pakket-vervoerder. De bezorging vindt zo spoedig mogelijk plaats, dit kan enkele dagen duren.

Ik heb bericht ontvangen dat mijn order is verzonden, maar heb nog niets ontvangen, hoe kan dit?

Als u de e-mail heeft ontvangen, betekent dit dat op dat moment de order klaar ligt om te worden opgehaald door de vervoerder, afhankelijk van het product door PostNL of door onze pakket-vervoerder. Wij zijn dan afhankelijk van de vervoerder wanneer het daadwerkelijk wordt afgeleverd.

Waar bestaan de orderkosten uit?

De orderkosten bestaan uit onder andere de portokosten, verpakkingsmaterialen, servicekosten etc. De orderkosten worden alleen berekend over het zwaarste / grootste product.

De orderkosten betaalt u per geplaatste order, door het inloggen met alle gegevens tegelijkertijd voorkomt u dubbele orderkosten.

Ik heb mijn foto’s ontvangen, maar het formaat wijkt af van mijn bestelling, hoe kan dit?

De geleverde formaten van de fotoafdrukken kunnen afwijken van de genoemde formaten. De genoemde formaten zijn de afmetingen zoals die ‘in de volksmond’ worden omschreven. De werkelijke afmetingen hangen af van het fotopapier zoals deze worden geproduceerd door de fabrikanten.

Hieronder volgen enkele formaten zoals deze bij benadering zijn:

  • 9x13 cm is in werkelijkheid  8,7x12,6 cm

  • 10x15 cm is in werkelijkheid 10,2x15,3 cm

  • 13x18 cm is in werkelijkheid 12,6x17,8 cm

  • 13x19 cm is in werkelijkheid 12,6x19,1 cm

  • 20x30 cm is in werkelijkheid 20,3x30,5 cm

Ik wil graag meerdere foto’s in 1 voordeelset, hoe doe ik dat?

Het is niet mogelijk meerdere, verschillende, opnamen in een voordeelset te combineren. Wel kunt u losse fotoafdrukken en/of combivellen (bij)bestellen.

Ik wil nog iets toevoegen of wijzigen aan mijn order, hoe doe ik dat?

Na het afronden van de order is het niet meer mogelijk nog iets te wijzigen of toe te voegen aan de order.
Wij werken met een geautomatiseerd systeem, de orders gaan direct in productie na ontvangst van de betaling.

Ik ben niet tevreden met mijn ontvangen product, wat moet ik doen?
Wat vervelend dat u niet tevreden bent, wij streven naar 100% tevredenheid. Om u zo goed mogelijk te helpen, vragen wij u contact met ons op te nemen. Vermeldt hierbij uw ordernummer, omschrijving van de klacht en een foto van de klacht. Aangezien het om gepersonaliseerde fotoproducten gaat, is het afhankelijk van de oorzaak hoe het opgelost kan worden.
Let op:  U dient de klacht binnen 8 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
In Nederland heeft elke consument een herroepingsrecht op een aankoop op afstand. Echter, al onze producten zijn gepersonaliseerde producten en deze zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Vragen

Klik hier voor veelgestelde vragen, bij andere vragen kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk via het invulformulier in het menu onder “Contact”, per e-mail naar helpdesk@schoolfoto-online.nl of op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur per telefoon +31 (0)320 275200.